Garageverkoop/Rommelmarkt in Polderstad Hoboken op 27 mei as

Op zondag  27 mei organiseert de Wijkraad Polderstad hun 11de garageverkoop en rommelmarkt, met ruim 5000 bezoekers de grootste én gezelligste garageverkoop van de streek.

In deze groene en rustige wijk van 750 gezinnen, gelegen tussen de spoorweg en de Schelde, stellen immers niet minder dan 250 buurtbewoners hun hebbedingetjes uit voor of in hun garage, dit allemaal op wandelafstand!

Tegelijkertijd gaat op het centrale plein en in de Restringenlaan een heuse rommelmarkt door.

Voor meer info of deelname aan de rommelmarkt  kan u terecht op onze website www.polderstad.be of op de nummers 0496/23.57.60 en 0495/44.07.19. Een plattegrond waarop de deelnemers zijn aangeduid,  wordt de dag zelf verdeeld aan de ingang van Polderstad – de deelnemerslijst is daags ervoor tevens te raadplegen op de website.

Rekening houdend met het groot aantal bezoekers, is het aangewezen het openbaar vervoer te gebruiken (Polderstad is de eindhalte van buslijnen 13,140 en 141) of met de fiets (er is sinds dit jaar ook een Velo-station in Polderstad) of te voet te komen. Tevens stopt er elk uur een trein in het station Hoboken-Polder (lijn Essen-Antwerpen-Puurs).

Indien je toch met de auto komt dien je rekening te houden met het beperkt aantal parkeerplaatsen in Polderstad – parkeren is enkel mogelijk in de Scheldelei en J VD Wervelaan.

Je kan uiteraard uw voertuig parkeren op de Schroeilaan (baan langs de spoorweg) – op wandelafstand is er tevens nog de parking (100 voertuigen) van RVC Hoboken (H. Rosherstraat).

Autobestuurders dienen ermee rekening te houden dat foutparkeerders zullen beboet en/of afgesleept zullen worden!

Garageverkoop - 27 mei - Inschrijven

De garageverkoop en rommelmarkt zullen dit jaar plaatsvinden op 27 mei. Je kan jezelf inschrijven via deze website. Het inschrijvingsformulier voor de garageverkoop voor bewoners van Polderstad vind je hier, niet-bewoners kunnen zich hier inschrijven voor de rommelmarkt.

Petanque- en kubbnamiddagen

Ook dit jaar organiseren we weer vanaf mei tot en met oktober elke eerste zondag van de maand een petanque- en kubbnamiddag. Sfeer en gezelligheid, en een drankje aan zeer democratische prijzen worden voorzien!

Contacteer BIN

Bel de Blauwe Lijn 0800/123 12 als u iets verdacht opmerkt. (101 voor dringende gevallen)

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen of suggesties heeft.

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief