15 DE GARAGEVERKOOP & ROMMELMARKT IN POLDERSTAD OP ZONDAG 26 MEI 2024


Op zondag 26 mei organiseert de Wijkraad Polderstad hun 15de garageverkoop en rommelmarkt, met ruim 7000 bezoekers de grootste én gezelligste garageverkoop van de streek.
In deze groene en rustige wijk van 750 gezinnen, gelegen tussen de spoorweg en de Schelde, stellen niet minder dan 250 buurtbewoners hun hebbedingetjes uit voor of in hun garage, dit allemaal op wandelafstand! Tegelijkertijd gaat op het centrale plein en Restringenlaan een heuse rommelmarkt door.

Op de kaart hieronder vind u een overzicht van alle deelnemende bewoners aan de garageverkoop. Je kan een overzicht van alle deelnemers ook raadplegen via deze link.

De standhouders van de rommelmarkt vind u cetraal in de wijk.

Rekening houdend met het groot aantal bezoekers, is het aangewezen het openbaar vervoer te gebruiken (Polderstad is de eindhalte van buslijnen 13 en 140 en 141) of met de fiets of te voet te komen.


PARKEREN:
Indien je toch met de wagen komt: zolang het mogelijk is kan je parkeren (op de toegelaten plaatsen) in de Scheldelei en Jan van de Wervelaan (meestal volzet vanaf 9 u ’s morgens).
De andere straten van Polderstad zijn NIET toegankelijk voor voertuigen, dit om de veiligheid van de voetgangers te kunnen garanderen.
Je kan je voertuig kwijt op de parking gelegen einde H. Rosherstraat ter hoogte van RVC Hoboken (de ingang van Polderstad is 150 m van deze parking)